Ihanaa, kun tulit tutustumaan sivuilleni. Olen Laakso-Katajamäen Päivi - avoin ja idearikas yrittäjänainen Oulusta. Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi aikuista tytärtä ja kaksi suloista lapsenlasta.

Minulla on pitkä kokemus töistä kehittämisen, kouluttamisen ja markkinoinnin parista. Korona-aika ei ole työkuvioitani kovasti muuttanut, sillä yritykseni on ollut kotimme yhteydessä jo kauan. Nautin, kun voin tehdä töitä kotoa käsin, vaikuttaa työaikaani ja ottaa lomaakin varsin joustavasti.

Tosin rakastan ihmisten kohtaamisia sekä tapahtumien järjestämistä. Perustamani facebookryhmä Pohjoista hehkua on tuonut kovasti iloa ja vuorovaikutusta isolle joukolle näin korona-aikana.

Olen onnellinen, kun voin hyödyntää Forever-työssäni kaikkea aikaisemmin oppimaani. Olen kasvanut yrittäjäperheessä ja olen mainosmiehen tytär.

Itsenäinen ja ahkera ote työhön kumpuaa jo lapsuudesta. Värit, valokuvaus ja visuaalisuus ovat sydäntäni lähellä. Ne kulkevat mukana myös Forever-työssäni. Asiakastapahtumien ja isojen messujen somistaminen ja suunnittelu on ihanaa!

Vuosien työkokemus tietotekniikan ja taitto-ohjelmien parissa on antanut varmuutta myös digiloikkiin ja netin mahdollisuuksiin.