Lisätuloja Sinulle

Haaveiletko lisätuloista tai jopa kokonaan uudesta työstä, jossa voit itse päättää työaikasi, lomasi ja valita työkaverisikin? Unelmoitko perheen yhteisistä lomareissuista tai haluaisitko aloittaa jonkun harrastuksen, johon juuri nyt ei ole ylimääräistä rahaa?

Hyvinvointiala on yksi voimakkaimmin kasvavista aloista. Ihmiset panostavat omaan hyvinvointiinsa ja arvostavat laadukkaita tuotteita.

Kun itse ihastuin näihin Aloe vera -tuotteisiin, en tuntenut ketään jälleenmyyjää Oulun seudulta. Nyt tiimiämme on suuri joukko niin Oulussa kuin muuallakin Suomessa. Meidät tunnetaan hyvästä yhteishengestä, positiivisesta ilmapiiristä, korkeatasoisista koulutuspäivistä ja suosituista asiakastapahtumista. Lisäksi olen kehittänyt Miitti-koulutusohjelman, jossa opetamme jälleenmyyjiä askel askeleelta kohti kunkin tavoitteita. Kuka tahansa voi oppia tämän työn ja mahdollistaa unelmiensa toteutumisen.

Mukaan lähteminen on helppoa! Ei ole aloitusmaksuja, ei tilauspakkoa eikä riskiä. Autan Sinut alkuun, jaan kaiken osaamiseni käyttöösi ja olen tukenasi kohti haluamaasi päämäärää. Voit tutustua minuun ja taustaani tarkemmin tästä linkistä. Ota myös instagram-tilini @inspiraatiopaivi seurantaan.

Tervetuloa mukaan positiiviseen ja kannustavaan porukkaamme! Tähän työyhteisöön on helppo ihastua! Minua on tavattoman helppo lähestyä. Pidän ihmisistä ja toisten auttamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää. Täytä yhteydenottolomake, soita 050 569 3562 tai laita sähköpostia paivi.laaksokatajamaki@gmail.com


Ota yhteyttä