Hehkua Hemmottelua Hyvää oloa

Ihanat tuotteet

Tutustu tuotevalikoimaan TUOTTEET-valikon kautta. Moni on rakastunut alumiinittomaan deodoranttiimme ja täyteläiseen Propolis-voiteeseen. Entäpä Lips-huulivoide? Sitä ei suotta tituleerata maailman parhaaksi huulirasvaksi. 80 % ihonhoidosta ja hyvinvoinnista tulee kuitenkin sisältäpäin. Siihen löytyy ratkaisu Aloe-juomasta, joka on vatsan, hiusten ja ihon paras ystävä.

Selaa sähköistä kuvastoa

Mukava tapa tutustua tuotteisiin on tuotekuvaston selaaminen. Pääseet sähköiseen kuvastoon TÄSTÄ. Mikäli haluat perinteisen paperikuvaston, laita minulle viestiä 050 569 3562 tai lisää kuvastopyyntö ostoskorissa kohtaan Lisätietoja.


Maailman suurin Aloen viljelijä

Forever Living Products toimii yli 160 maassa kaikissa maanosissa ja on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Forever on valmistanut näitä laadukkaita tuotteita jo yli 40 vuoden ajan ja on alallaan maailman markkinajohtaja. Yrityksen arvot ovat ekologisia ja eettisiä. Tuotannossa ei käytetä eläinkokeita ja yritys löytyy Animalian listalta.

Aloe veran ihoa rauhoittavat ja kosteuttavat vaikutukset on tunnettu jo vuosituhansia. Sitä käyttivät jo antiikin kreikkalaiset. Tästä linkistä löydät ihania pikkutarinoita Aloe veran historiasta, sen matkasta pellolta purkkeihin sekä Forever-yrityksestä.     

Kaikki tuotteet perustuvat stabiloituun Aloe veraan. Forever takaa parhaan mahdollisen laadun, koska koko tuotantoprosessia valvotaan taimesta valmiiksi tuotteeksi asti. Hyvän ja tasaisen laatunsa ansiosta Forever Livingin Aloe vera onkin saanut arvostetun IASC:n* Seal of Approval -sertifikaatin.

Kaikilla tuotteilla on harvinainen 90 päivän tyytyväisyystakuu!


*The International Aloe Science Council