Hehkua Hemmottelua Hyvää oloa

Ota kuppi lempiteetäsi tai -kahvia ja tutustu tuotevalikoimaan TUOTTEET-valikon kautta. Moni on rakastunut alumiinittomaan deodoranttiimme ja täyteläiseen Propolis-voiteeseen. Entäpä Lips-huulivoide? Sitä ei suotta tituleerata maailman parhaaksi huulirasvaksi. 80 % ihonhoidosta ja hyvinvoinnista tulee kuitenkin sisältäpäin. Siihen löytyy ratkaisu Aloe-juomasta, joka on vatsan, hiusten ja ihon paras ystävä.


Mukava tapa tutustua tuotteisiin on tuotekuvaston selaaminen. Pääseet sähköiseen kuvastoon TÄSTÄ linkistä. Mikäli haluat perinteisen paperikuvaston, laita minulle viestiä 050 569 3562.


Forever Living Products toimii yli 160 maassa kaikissa maanosissa ja on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Forever on valmistanut näitä laadukkaita tuotteita jo 43 vuoden ajan ja on alallaan maailman markkinajohtaja.


Kaikki tuotteemme perustuvat stabiloituun Aloe veraan. Voimme taata parhaan mahdollisen laadun, koska valvomme itse koko tuotantoprosessia taimesta valmiiksi tuotteeksi asti. Hyvän ja tasaisen laatunsa ansiosta Forever Livingin Aloe vera onkin saanut arvostetun IASC:n* Seal of Approval -sertifikaatin.


*The International Aloe Science Council